Verzending en retourneren

Gratis verzending vanaf €100,-

Bij Bakker Brandstoffen kun je de bestelde artikelen vanaf € 100,- gratis geleverd * verwachten. Dit is de service van verzending en retourneren van Bakker Brandstoffen.

Verzending en retourneren

  • Wanneer op voorraad op werkdagen voor 17:00 uur besteld en betaald via IDEAL binnen twee dagen in huis
  • Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.
  • Track&Trace code per email
  • Verzending vindt plaats via PostNL

Retourneren

  • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
  • Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Voor verdere informatie over onze services verwijs ik je naar de Algemene Voorwaarden van Bakker Brandstoffen.

* Bepaalde producten vallen onder een andere verzendcategorie. Dit staat bij het product vermeldt. Hierdoor kunnen de levertijden en de verzendkosten afwijken.