Bavette Rollade

Bavette is altijd goed! Aan 1 stuk, in reepjes of… Bavette rollade! Een gevuld stukje vlees om je vingers bij af te likken.
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Aantal personen
4-6 personen
Bereidingstijd
30 minuten
Totale tijd
90 minuten
1

Bereid de BBQ voor op 110 graden indirect.

2

Vlinder de Bavette (vlinderen is doorsnijden in de breedte).

 

3

Smeer de Bavette in met pesto.

 

4

Beleg de bavette met Serranoham, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en spinazie.

 

5

Rol de Bavette op en bindt af met touw.

 

6

Rub de rollade.

 

7

Voeg wat rookhout toe in de BBQ.

8

Leg de Bavette Rollade op de BBQ en gaar hem tot 55 graden kerntemperatuur.

9

Grill de rollade af op hoge temperatuur direct.

 

10

Ingrediënten
4-6 personen
Bavette 1200 gr.
Groene pesto
Serranoham
Pijnboompitten
Parmezaanse kaas
Spinazie
Rub

Deze accessoires kun je gebruiken in het recept