Bavette Rollade
Bavette is altijd goed! Aan 1 stuk, in reepjes of… Bavette rollade! Een gevuld stukje vlees om je vingers bij af te likken.
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Aantal personen
4-6 personen
Bereidingstijd
30 minuten
Totale tijd
90 minuten
1
Bereid de BBQ voor op 110 graden indirect.
2
Vlinder de Bavette (vlinderen is doorsnijden in de breedte).
3
Smeer de Bavette in met pesto.
4
Beleg de bavette met Serranoham, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en spinazie.
5
Rol de Bavette op en bindt af met touw.
6
Rub de rollade.
7
Voeg wat rookhout toe in de BBQ.
8
Leg de Bavette Rollade op de BBQ en gaar hem tot 55 graden kerntemperatuur.
9
Grill de rollade af op hoge temperatuur direct.
Ingrediënten
4-6 personen
Bavette 1200 gr.
Groene pesto
Serranoham
Pijnboompitten
Parmezaanse kaas
Spinazie
Rub